Mer om oss på Akono AB

Förra inlägget var tekniskt så idag fokuserar vi på Akono AB och dess medarbetare. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det är 020 – 123 900-numret man ringer vid frågor angående bokningar eller allmänna frågor. Från 08:00 till 17:00 finns det alltid personer som kan ta emot inkommande samtal. Skulle det vara så att det är upptaget i telefonen går det givetvis bra att höra av sig på [email protected]. Vi har även fått in en och annan fråga på Facebook där man kan skicka privata meddelanden till oss.

Här finns även Akono AB

Våra ventilationstekniker har sällan vägarna förbi huvudkontoret. De har redan fullt upp med kundbesök. Akono har tekniker som arbetar från Mora i norr till Trelleborg i söder. Ett stenkast från Trelleborg ligger sveriges sydligaste punkt, Smygehuk, så när vi fått vår första bokning där så är vi bara en bokning ifrån Treriksröset för att bokstavligen täcka hela Sverige. Huruvida någon faktiskt bor på Treriksröset är värt att kolla upp! Ventilationsteknikerna utgår från sin hemort och arbetar i sitt egna område. Företagsbilen och kunderna är de två platser de tillbringar mest tid på. Givetvis är även varje bil och tekniker utrustad med en surfplatta för att hantera bokningar, en telefon och verktyg. Alltid redo med andra ord.

Medarbetarna på Akono

rengöring frånluft

En ventilationstekniker rengör frånluften i köket

Gå gärna först in och läs om våra tekniker på hemsidan under rubriken Vårt Team. Denna lista fylls på kontinuerligt när vi anställer ny personal, vilket vi i denna tillväxtfas gör med jämna mellanrum. Idag är det runt 15 tekniker som arbetar på Akono AB och där merparten är ventilationstekniker. Utöver dessa har vi vår glada göteborgsbaserade utbildare David som utbildar nya tekniker. Han är även den som teknikerna kan vända sig till med frågor. Om du skulle ha andra frågor om oss och vår verksamhet ser vi fram emot att besvara dessa på mejl och telefon.